Menu
Your Cart

Pelago Hanko Commuter 60 cm

Pelago Hanko Commuter 60 cm
New
Pelago Hanko Commuter 60 cm

Huippuunsa hiottu vaihtoehto autolle tai julkiselle liikenteelle työmatkoilla ja vapaa-ajalla. Kattavasti varustellun Hanko Commuterin rento ajoasento ja laadukkaat komponentit huolehtivat siitä, että voit keskittyä olennaiseen ja nauttia maisemista. 2021 Hanko Commuterissa on vakiovarusteena Brooksin B17-nahkasatula ja kirkkaat dynamonnapa sekä -valo Shutterilta ja Busch + Müllerilta.

Kirkkaat napadynamovalot syttyvät automaattisesti liikkeelle lähdettäessä ja pysyvät päällä lyhyiden pysähdysten ajan. Shimano Alfine 8 -napavaihteet ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut tekevät kaupunkiajoista vaivatonta ja turvallista. Pistosuojatut Schwalbe Spicer -renkaat rullaavat kevyesti. Tuplaohennettu Cro-Moly-teräsrunko on kevyt ja ajotuntumaltaan vakaa.

Hanko Commuter on viimeistelty ajattoman tyylikkäillä kiillotetuilla osilla ja tukevilla alumiinilokasuojilla, jotka pitävät kuran ja loskan poissa vaatteilta. Brooks B17 -nahkasatula on käytössä erittäin mukava ja myös kruunaa uuden Hanko Commuterin ilmeen.

Kuten muissakin Pelago-pyörissä, Hanko Commuterissa on kiinnityspisteet etu- sekä takatelineille, joiden avulla saat lisää kuljetuskapasiteettia ja halutessasi tavarat pois harteilta.


Write a review

Please login or register to review
  • Stock: In Stock
  • Model: Hanko Commuter
  • Dimensions: 0.00cm x 0.00cm x 60.00cm
1,599.00 €
Ex Tax: 1,289.52 €